Åpen-kilde (open source)

Åpen kildekode (open source) refererer til all programvare eller maskinvare hvis kildekode eller design er gjort tilgjengelig for allmennheten, slik at alle kan se, endre og distribuere den.

Induktorer

En induktor er en passiv elektronisk komponent som ofte brukes i elektroniske kretser. Det er en trådspole som er viklet rundt et kjernemateriale, som jern eller ferritt, og den brukes til å lagre energi i form av et magnetfelt. Induktorer har mange viktige bruksområder i elektroniske kretser, inkludert filtrering, kobling og impedanstilpasning.

Transistorer og Mosfet

Transistorer er elektroniske enheter som er brukt i mange forskjellige typer elektroniske kretser. De er i hovedsak bittesmå brytere som kan slås på eller av, slik at de kan kontrollere strømmen av elektrisk strøm i en krets.

HC-SR04 Ultralydsensor

Ultralydsensor HC-SR04 er en sensor som kan måle avstand. Den sender ut ultralyd ved 40,000 Hz (40 kHz) og hvis det er en gjenstand eller hindring i veien, vil den sprette tilbake til modulen. Med tanke på reisetiden og lydens hastighet kan mann beregne avstanden.

Alt om dioder

En diode er en elektronisk enveisbryter. Den leder elektrisitet i bare én retning og begrenser den fra motsatt retning.

Vårets mosfet

Følgende er en liste over MOSFET-er tilgjengelig i butikken vår. De fleste applikasjoner kan håndteres av disse enhetene.